Make a Donation - Nederland

Nederlands  |  English

Dank u voor uw donatie om ons werk te ondersteunen! Als u uw donatie of gift aan een speciaal land, programma of project wil toewijzen, laat ons dat weten. Wij zorgen ervoor dat uw donatie op uw gewenste plek terecht komt. Als u geen keuze maakt dan wijst het Room to Read team uw gift strategisch toe aan nieuwe of lopende projecten.

Room to Read is door de Nederlandse belastingdienst geregistreerd als een goed doel, wat betekent dat uw donatie volgens de doorvoor geldende regels voor giften aftrekbaar zijn van de belasting. Zowel de donaties op ons Nederlands bankrekeningnummer als directe donaties naar Room to Read in de Verenigde Staten zijn aftrekbaar.

Donaties aan Room to Room to Read zijn gemakkelijk. U kunt kiezen uit:

Wij willen u nogmaals bedanken voor uw gift om kinderen in Ontwikkelingslanden voor de rest van hun leven te kunnen laten lezen en schrijven.

Credit Card

U kunt gebruik maken van het veilige credit card formulier hier. Zodra uw donatie binnen is, sturen wij u een ontvangstbewijs per email.

Bankoverschrijving

Om uw donatie via een overschrijving te doen kunt u gebruik maken van de volgende gegevens.

Naam: Room to Read
Bank: Bank of America N. A.
Addres: Herengracht 469, 1017 BS, Amsterdam, The Netherlands
Swift Code: BOFANLNX
Rekening Nummer: 0266504019
IBAN NL11 BOFA 0266 5040 19
Omschrijving: Uw naam, adres, en email

Wij houden u graag op de hoogte hoe uw bijdrage het verschil helpt te maken. Vult u daarom het Netherlands Donor Information (Adobe PDF, 60kb) formulier direct in en verstuur deze per email aan europe@roomtoread.org.

Cheque

Mocht u gebruik willen maken van een check, verstuur deze per post naar:

Room to Read
111 Sutter St., 16th Floor
San Francisco, CA 94104
USA

PayPal

U kunt er ook voor kiezen online te doneren via onze PayPal-donatiepagina. Hiervoor is het nodig dat u een PayPal-account heeft of aanmaakt. Donaties zijn mogelijk in Amerikaanse of Canadese dollars, Britse ponden, euro's of Japanse yen. Let op: Alle giften worden verwerkt door ons Global Office in de Verenigde Staten. Alleen wanneer u uw bijdrage doet via PayPal kunt u een Amerikaanse belastingfactuur aanvragen.

Vragen

 

Heeft u nog vragen? Neem dan  op via e-mail of telefoon. We helpen u graag!
2014 Annual Report

Solving the Puzzle
Learn More